Deze website maakt gebruik van analytische cookies. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie

Over ons

Bij NewEnergy hebben wij een historie in de energiemarkt. In de Duitse plaats Mühlhausen zijn wij sinds 2012 in het bezit van een solarpark. Het park is meer dan 10 voetbalvelden groot en heeft 20.000 solarpanelen. Met het park besparen wij jaarlijks 2.7 ton aan CO₂ en voorzien wij meer dan 1200 huishoudens van energie.
Onze volgende stap was het opzetten van een vergunning houdende energieleverancier in Nederland. Dit bedrijf richt zich op de zakelijke markt met voornamelijk vaste prijzen en connect energiepartijen in de energiemarkt. NewEnergy gaat de markt bedienen met marktprijscontracten met als doel: de laagste energiekosten voor ondernemers.

Het beste voor u, is het beste voor ons.

Met NewEnergy gaan we voor ‘de laagste energiekosten voor ondernemers’.  Een partnership die van twee kanten komt. U hoeft namelijk niet meer elk jaar tarieven te vergelijken, maar we spreken een geringe transparante inkoopopslag af op de inkoopsprijzen van energie. U kunt vertrouwen op onze deskundigheid en service.

NewEnergy is een vergunning houdende energieleverancier. Onze prijzen zijn eerlijk en transparant. Bij ons bent u zeker van duidelijke, overzichtelijke facturen, goede service en een deskundig team. Bij de medewerkers zie je persoonlijke en oprechte betrokkenheid terug. Door de korte lijntjes binnen het bedrijf worden zaken snel geregeld.

Partners en samenwerkingen


Samen met onze partners bedienen we onze klanten. De partners waarmee we dit realiseren zijn: Tennet, ACM, Energie-Nederland, Gasunie, GasTerra, CertiQ en de netbeheerder; Liander, Stedin, Enexis, Enduris, Coteq, Rendo en Westland Infra.

Team NewEnergy

Bij NewEnergy zijn wij trots op ons team. Naast een fijne samenwerking en een lange verbintenis, hebben wij als team het gemeenschappelijk doel: de klant voorop stellen.

Wij zetten ons in om onze klanten te ontzorgen en bij te staan in de keuzes om de energiehuishouding zoveel mogelijk te optimaliseren.

Integriteit is bij ons de basis van duurzame relaties. Dit geldt voor onze relaties onderling, maar ook voor de relaties met onze klanten.
Wij streven naar heldere communicatie, passende diensten en de beste service. Het beste voor u, is het beste voor ons.