Deze website maakt gebruik van analytische cookies. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie

Salderen & Terugleveren

Meest gestelde vragen

Ik heb zonnepanelen en produceer meer dan ik gebruik

Als u meer elektriciteit op een uur teruglevert dan verbruikt, ontvangt u op dat uur de EPEX Day Ahead in euro/kWh verminderd met de afgesproken terugleverafslag in euro/kWh voor de afhandeling van elektriciteit op de energiebeurs.

Indien wij alleen de meterstanden per maand ontvangen, ontvangt u als u meer elektriciteit in de betreffende maand teruglevert dan verbruikt het Endex 101 tarief verminderd met de afgesproken terugleverafslag in euro/kWh voor de afhandeling van elektriciteit op de energiebeurs.

Ik heb zonnepanelen

Uw productie en verbruik worden voor de belasting gesaldeerd. U ontvangt voor elke geproduceerde kWh de geldende marktprijs (minus de terugleverafslag en onbalanskosten) voor elke opgewekte kWh. Daarnaast wordt uw productie en verbruik voor de belasting gesaldeerd.