Deze website maakt gebruik van analytische cookies. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie

Overige vragen

Meest gestelde vragen

Wat moet ik doen bij een storing?

Het Nederlandse energienet behoort tot de meest betrouwbare ter wereld. Als u onverhoopt een keer te maken heeft met een gas- en/of elektriciteit storing of als u een gaslucht ruikt, bel dan het Nationaal Storingsnummer gas en elektriciteit 0800 - 9009 (gratis).

Wat is het klachtenbeleid van NewEnergy?

NewEnergy streeft ernaar klachten snel en efficiënt op te lossen.

Uw klacht of probleem kan telefonisch worden gemeld aan de klantenservice. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar telefoonnummer 020 3081256. NewEnergy streeft ernaar een melding direct aan de telefoon op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, ontvangt u binnen vijf werkdagen een reactie van ons. De klantenservice is ook bereikbaar via info@new-energy.nl.

Niet tevreden?

Mocht onverhoopt blijken dat u zich niet kan vinden in de aangeboden oplossing, dan kunt u dit direct bij de directie van NewEnergy kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@new-energy.nl. Binnen vijf werkdagen ontvangt u een reactie per mail.

Onafhankelijke geschillenbeslechting

Wanneer ook de directie de melding niet naar uw de tevredenheid heeft afgehandeld, dan kan u terecht bij de Geschillencommissie Energie en Water. Dit is de onafhankelijke instantie voor geschillen tussen consumenten en bedrijven en hun energieleverancier waar NewEnergy bij is aangesloten. Deze commissie doet een voor beide partijen bindende uitspraak. De klacht moet uiteindelijk altijd schriftelijk kenbaar zijn gemaakt aan NewEnergy.

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden?

Heeft u vragen waarvan u de antwoorden niet kunt vinden op onze website? U kunt u ons op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 bereiken via 020 308 1256 of via info@new-energy.nl.